DOLAR 33,9942 0.28%
EURO 37,8773 0.7%
ALTIN 2.821,620,44
BITCOIN 1970572-3,08%
Kırşehir
23°

AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

KAMAN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRCİ, VATANDAŞLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU.

KAMAN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRCİ, VATANDAŞLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU.

ABONE OL
26 Ağustos 2024 14:43
KAMAN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRCİ, VATANDAŞLAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Sarı uşağı Mahallesi Toki K1 blok sakinlerini davetini geri çevirmeyerek, evlerine konuk oldu. Başkan Demirci, mahalle muhtarı Murat Laçin ve Cuma mahallesi muhtarı Sedat Erdal ile birlikte Toki K1 blok sakinlerini ziyaret etti.

Düzenli olarak vatandaşlarla ziyaret düzenleyen, vatandaşlarla birebir temasını sürdüren Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Sarı uşağı Mahallesi’nde yaşayan Toki K1 blok sakinlerini daveti üzerine evlerine misafir oldu Toki K1 blok sakinlerinin ev sahipliğinde gerçekleşen samimi buluşmada, mahalle sakinleri ile keyifli bir sohbet ortamı oluştu. Vatandaşların talep, beklenti ve önerilerini dinleyen Başkan Demirci, halkın görüşlerini doğrudan almanın verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu.

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, “Kamanlı komşularıma hoş sohbetleri, misafirperverlikleri ve nazik davetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Her fırsatta vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onların seslerini duymaya devam edeceğiz. Toplumun her kesiminden gelen geri bildirimler, belediye olarak hizmetlerimizi şekillendirirken bize yol gösterici oluyor. Bu ziyaretler, ilçemizin her köşesinden gelen talepleri daha iyi anlamamıza ve çözüm odaklı adımlar atmamıza yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızla birlikte, daha yaşanabilir bir Kaman inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP