DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2119822-0,13%
Kırşehir
21°

AÇIK

12:58

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kaman Televizyonu’na özel haber: Cinayet İtirafı! Kızından Şok Açıklama: Babama İlaç Verdikten Sonra Annemin Sevgilisi Öldürdü!
  • Haberiniz Olsun
  • Gündem
  • 3.Sayfa
  • Kaman Televizyonu’na özel haber: Cinayet İtirafı! Kızından Şok Açıklama: Babama İlaç Verdikten Sonra Annemin Sevgilisi Öldürdü!

Kaman Televizyonu’na özel haber: Cinayet İtirafı! Kızından Şok Açıklama: Babama İlaç Verdikten Sonra Annemin Sevgilisi Öldürdü!

ABONE OL
24 Eylül 2024 12:30
Kaman Televizyonu’na özel haber: Cinayet İtirafı! Kızından Şok Açıklama: Babama İlaç Verdikten Sonra Annemin Sevgilisi Öldürdü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 yılında Gaziantep’te öldürülen 5 çocuk babası Cengiz Karademir’in cinayeti, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında itirafla yeniden gündeme geldi. Karademir’in kızı Naime, babasının ölümünden annesinin sevgilisi Şehmus’u sorumlu tuttu. Naime, olayın detaylarını programa katılarak paylaştı.

“BABAMA İLAÇ VERMEMİ İSTEDİLER”

Naime’nin anlattıklarına göre, annesi ve Şehmus kendisinden babasına uyku ilacı vermesini istedi. Naime, bu talebi kabul ettiğini ve babasının ilacı aldıktan sonra derin bir uykuya daldığını söyledi. İtirafında, “Annemin sevgilisi Şehmus, eve girip babamı boğarak öldürdü” dedi.

Cinayet gecesi yaşananları şöyle aktardı: “Annemin yanına gittiğimde, annem ve Şehmus benden evin anahtarını istedi. Babam kısa bir süre önce 30 bin liralık bir tazminat almıştı, bunu çalmak istediklerini söylediler. Ben kabul etmeyince aralarında plan yapmaya başladılar. Babamı öldüreceklerini söylediler.”

İLAÇLA UYUTULDU, BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Naime, kardeşi Samet’in de olaydan haberdar edildiğini belirtti. Samet’in babasının ölmesini istediğini ancak işlerin bu noktaya varacağını bilmediğini söyledi. Naime, ilacı yoğurdun içine karıştırarak babasına yedirdiğini, babası uyuyunca Şehmus’un eve girdiğini ve odasında saklandığını anlattı. Naime’nin ağlaması üzerine Şehmus’un o gece evi terk ettiğini belirtti.

“2. KEZ İLAÇ VERDİM, BU KEZ ÖLDÜRDÜ”

Ancak cinayet girişimi burada sona ermedi. Üç gün sonra tekrar denendi. Naime, bu kez ilacı babasının çayına karıştırarak içirdiğini ve evde olmamak için teravihe gittiğini söyledi. Evden ayrıldıktan sonra Şehmus’un yeniden eve girip, babasıyla boğuştuğunu anlattı. Babasının uyanıp karşı koymaya çalıştığını, ancak Şehmus’un eldiven, şapka ve gözlük taktığını belirtti. Yaşanan boğuşma sırasında babasının bayıldığını, Şehmus’un emin olmak için 3’lü priz kablosuyla boğarak öldürdüğünü söyledi.

Cinayet itirafı, kamuoyunu şoke ederken olayın detaylarının araştırılması devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP