DOLAR 34,0956 0%
EURO 37,9048 -0.17%
ALTIN 2.796,91-0,20
BITCOIN 21171323,17%
Kırşehir
20°

HAFİF YAĞMUR

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Ceviz Cafe’de Esnafla Kahvaltıda Buluştu
  • Haberiniz Olsun
  • Genel
  • Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Ceviz Cafe’de Esnafla Kahvaltıda Buluştu

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Ceviz Cafe’de Esnafla Kahvaltıda Buluştu

ABONE OL
10 Eylül 2024 13:49
Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Ceviz Cafe’de Esnafla Kahvaltıda Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, Kaman merkezde yeni açılan Ceviz Cafe’de düzenlenen kahvaltı programında esnafla bir araya geldi. Kaman Televizyonu tarafından canlı yayınlanan bu buluşmada, Başkan Demirci hem belediye olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti hem de Kaman için gelecek projelerini anlattı.

Esnafın yoğun katılım gösterdiği kahvaltı programında, Başkan Emre Demirci, Kaman’da hayata geçirilen altyapı ve üstyapı projelerinden bahsederek, ilçenin gelişimi için atılan adımları özetledi. Özellikle yeni park alanları, yol çalışmaları ve sosyal projelere değinen Demirci, Kaman halkının taleplerini dikkate alarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan Demirci, Kaman’ın kalkınması için hazırlanan yeni projelere de dikkat çekti. İlçeye yeni yatırımların kazandırılması ve turizmin canlandırılması için yapılan girişimlerden bahsederken, esnafa sağlanacak destek programlarının müjdesini de verdi.

Kahvaltı boyunca esnafların sorunlarını ve önerilerini dinleyen Başkan Demirci, karşılıklı fikir alışverişinin önemine vurgu yaparak, her zaman Kaman halkının yanında olduklarını ve belediye olarak esnafın taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

Kaman Televizyonu’nun canlı yayınladığı bu buluşma, ilçe halkı tarafından da ilgiyle takip edildi. Başkan Demirci’nin konuşmaları, Kaman’ın geleceği için umut verici adımların atıldığını gösterirken, esnafla bir araya gelmesi memnuniyetle karşılandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP