DOLAR 33,9942 0.28%
EURO 37,8773 0.7%
ALTIN 2.821,620,44
BITCOIN 1970572-3,08%
Kırşehir
23°

AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kamanlı Şehit Feyyaz Yumuşak’ın ‘BEŞİKTAŞ’ vasiyeti düğünde gerçekleşti
  • Haberiniz Olsun
  • Genel
  • Kamanlı Şehit Feyyaz Yumuşak’ın ‘BEŞİKTAŞ’ vasiyeti düğünde gerçekleşti

Kamanlı Şehit Feyyaz Yumuşak’ın ‘BEŞİKTAŞ’ vasiyeti düğünde gerçekleşti

ABONE OL
24 Ağustos 2024 16:38
Kamanlı Şehit Feyyaz Yumuşak’ın ‘BEŞİKTAŞ’ vasiyeti düğünde gerçekleşti
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 22 Temmuz 2015 tarihinde şehit edilen Kargın Yenice Köyü nüfusuna kayıtlı polis memuru Feyyaz Yumuşak’ın tuttuğu takım olan ‘Beşiktaş’ isteği, kuzeninin düğününde gerçekleşti.

Kırıkkale’de yaşayan amcasının oğlu Burak Yumuşak, kendisi gibi fanatik Beşiktaş taraftarı olan Şehit Feyyaz Yumuşak’ın ”düğününde Beşiktaş’ı unutma” sözleri üzerine, Kırıkkale’nin Delice ilçesinde haftasonu gerçekleşen düğününde eşine gelinliğinin üzerine Beşiktaş forması giymesini rica etti. Eşinin bu isteği kırmaması ve düğünde Beşiktaş formalı gelinliği üzerinden çıkartmayarak Şehit Feyyaz Yumuşak’ın vasiyetini gerçekleşmiş oldu.

Şehit Feyyaz Yumuşak’ın koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklayan amcasınınoğlu Damat Burak Yumuşak “Şehidimiz Polis Memuru Feyyaz Yumuşak,  Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 22 Temmuz 2015 tarihinde pkk tarafından evinde haince öldürüldü. Şehit olmadan önce çok yakın bir kardeşlik, arkadaşlık ve dostluğumuz vardı. Şehit olunca dünyalar sanki üzerimize yıkıldı. Bizleri çok severdi. Bizlerde onu çok severdik. Herkese yardım etmek için elinden geleni yapardı. İlçede elle gösterilen bir insandı. Vatanı ve bayrağı için seve seve canını vermeye her zaman hazırdı. Allah (cc) isteğini yerine getirdi. Konuşmalarının birçoğu Beşiktaş takımı oldurdu. Bizde Beşiktaş taraftarı olduğumuz için sohbetler saatlerce sürerdi. Bir konuşmamızda düğün yaparsanız düğünde ‘Beşiktaş olmaz ise olmaz’ derdi. Yıllar sonra şehidimizin isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ölene kadar Şehidimiz Feyyaz’ı hiç unutmayacağız” dediler.    

TORUNUN İSMİ FEYZA

Kendisinin de koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklayan Şehit Babası Mustafa Yumuşak, “Oğlum doğduğunda adını Beşiktaş’ın ünlü futbolcusu Feyyaz’ın ismini verdim. Şehit oğlum Feyyaz’da koyu bir Beşiktaş taraftarı oldu. Şehit olana kadar Beşiktaş’ın  hiçbir maçını kaçırmadı. Baba ve oğul için Beşiktaş deyince akan sular dururdu. Küçük oğlumun kızının  adını Feyza koyduk. Torunumda koyu bir Beşiktaş taraftarı oldu. Zaman Zaman ünlü futbolcu Feyyaz Uçar’ı ziyaret ederim. Sanki oğlumla konuşuyorum gibi olurum. Oğlumun bizlere şefaatçi olacağına inanıyorum. Öteki dünyada hep beraber olacağız.”dedi.

MUTLU OLDUM

Şehit babası Mustafa Yumuşak “Yeğenlerim Burak ve Menekşe’nin düğünlerinde oğlum Feyyaz’ın adını yaşatmak için Beşiktaş formasıyla düğün yapmaları beni çok mutlu etti. Oğlum sanki düğün salonunda bulunuyordu. Onlarla birlikte mutluluklarını paylaşıyordu. Güzel bir düğün oldu. Bu güzel duyguları yaşatanları için Allah razı olsun. Oğlum Feyyaz kalbimden hiç çıkmıyorsun. Ölene kadarda hep böyle kalacak.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP